mandag den 25. maj 2015

Rabarberkage❤️

Den bedste rabarberkage❤️

Kolonutten bugner med rabarber, i sidste uge lavede jeg rabarbercrumble
 ( opskrift kommer ) - og idag blev det til denne rabarberkage ..

Du skal bruge:

200 gr. Rabarber skåret i små skiver

2 spsk. Akacie Honning

2 spsk. Vanille

2 spsk. Kanel

2 dl. Havregryn 

50 gr. Smør ( til stegning)

0,5 dl. Rapsolie ( til stegning)
samt 0,5 dl. til selve dejen

2 dl. Hvedemel

2 dl. Sukker

3 æg

1 tsk. Bagepulver

Havregrynene steges i to min på panden og tages herefter af panden. 
Smør og olie smeltes på panden og rabarberne steges i ca.5 min sammen med vanille honning og kanel. 
Herefter røres det sammen med havregrynene på panden og tages af.

Sukkeret piskes sammen med de tre æg og mel, olie og bagepulver tilsættes under omrøring.
Dejblandingen kommes i en bageform ca. 25*25, smurt eller med bagepapir i bunden. 
Herefter hældes rabarberblandingen over og fordeles jævnt.

Bages ved 175 grader i ca.40 min.

Serveres med kold cremefraiche rørt med vanillesukker ❤️


Velbekomme❤️



Ingen kommentarer:

Send en kommentar