fredag den 21. november 2014

Lækkert knækbrød

Det lækreste knækbrød med masser af kerner ❤️


Det smager fantastisk som et let morgenmåltid med f.eks hvidløgsost på, som et mellemmåltid eller som et fint alternativ til diverse kiks.

Brug de frø og kerner som lige præcis du har lyst til så længe mængden er den samme som nedenfor.. En god opskrift til at få ryddet op i skuffen!

1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. olie
2 dl. vand
3,5 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver 
1 tsk. salt

Alle tørre ingredienser røres sammen i en skål, herefter tilsættes olie og vand under omrøring. 

Dejen rulles tyndt ud imellem to stykker bagepapir. Med en kniv skæres de ønskede stykker ud inden bagning. Der er ca. dej til to plader.

Bages i ovnen i ca 20 minutter indtil den ønskede sprødhed❤️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar