søndag den 23. august 2015

Kolonuttens brombærmarmelade

Nu er der masser af brombær i kolonutten. En del har vi brugt til smoothies og på yoghurt til morgenmad, og der er stadig masser tilbage som selvfølgelig skulle bruges til marmelade. 
Det er den nemmeste opskrift og så tager det ingen tid at lave.

Jeg har brugt;

400 gr. skyllede brombær
350 gr. sukker
Saften fra en kvart appelsin

Bærene kommes i en lille gryde og bringes i kog, lad bærene koge i deres eget saft i ca. 5 min. Herefter blandes sukkeret i under omrøring. 
Lad blandingen koge i yderligere 5 min og tag den derefter af varmen. Appelsinsaften røres i og marmeladen hældes på skoldede syltetøjsglas ( jeg har valgt ikke at bruge atamon da vi nok skal få spist det hurtigt) og låget sættes på med det samme, og glassene sættes på køl.
Efter nogle timer har marmeladen den perfekte konsistens.

Velbekomme ❤️




Ingen kommentarer:

Send en kommentar